Streamly en av Sveriges 100 bästa sajter


IDG har utsett Sveriges 100 bästa sajter och juryn har surfat sig igenom tusentals sajter och accepterat så många cookies att de tappat räkningen för länge sedan.

Finns det egentligen något som vi inte kan göra på internet i dag? Vi handlar prylar och livsmedel, gör läkarbesök, letar ny bostad, betalar räkningar, tittar på filmer och lyssnar på musik – allt med hjälp av olika nättjänster.

Detta innebär också att kraven på dig som skapar sajter och nättjänster är större än någonsin tidigare. Användarna är vana vid snabba, snygga och säkra tjänster och ödslar ingen tid på dem som inte lever upp till deras krav.

Årets Topp100-lista bjuder på både kända, och lite mer okända, sajter och nättjänster. Juryn har låtit sig imponeras och förfäras över den stora spännvidd som den svenska delen av internet bjuder på. En sak är dock säker: om du är verksam på nätet kommer du garanterat att hitta något att inspireras av. Det kan handla om innehåll av högsta klass, en smart navigationslösning eller fantastiska tjänster.

I år har vi valt att justera några befintliga kategorier och lägga till ett par nya, helt enkelt eftersom utbudet av sajter och tjänster ständigt är under förändring. Till exempel har vi två helt nya kategorier i form av Streaming och Hållbarhet.

Under nästa vecka kommer vi att avslöja vinnarsajterna i varje kategori. De är aktörerna som står ut lite extra gentemot konkurrenterna. När vinnarna presenteras avslöjar vi också juryns motiveringar för sajterna på listan och hur vi ser på den generella utvecklingen inom de olika kategorierna.

Nominerade i kategorin Streaming

Streamly
Storytel
Spotify
SVT Play
Draken Film

Se listan på de 100 bästa sajterna


Artikel av IDG , 2019-03-15

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!