Spela på Champions League


Denna artikel är ett samarbete med Casinofeber

Att spela om pengar på fotboll har varit en populär underhållningsform i många år. Idag är Premier League en av de ligor i världen vars matcher det spelas allra mest på. Nu är det dags för utspelet i Champions League, där Manchester City är de stora favoritvinnarna.

Champions League

Nu pågår den 64:e upplagan av den prestigefyllda fotbollsturneringen Champions League, vars final i år spelas i Madrid. Gruppspelen har varit jämna och spännande och snart är det dags för slutspelet, där Manchester City är storfavoriten att bli årets vinnare. Andra lag som anses ha goda chanser är Barcelona och PSG.

Manchester City

De blåklädda från Manchester är storfavoriter i Champions League. De har hittat sin fruktade toppform där de öser in mål och har dessutom hemmaplan. Deras tränare Pep Guardiola formade under förra säsongen ett mer eller mindre ostoppbart lag som slog poängekord i Premier League . Idag är de minst lika bra som de var säsongen 2017/2018 och ligger hack i häl efter Liverpool FC i kampen om ligatiteln. Deras svaga länk är försvarsspelet, även om det inte är något som tynger dem särskilt mycket.

Betta live

Idag har det blivit väldigt populärt att spela på fotbollsmatcher, och för den delen andra typer av sporter, medan vi kollar på dem. Detta kallas för live-betting, och numera finns det fler internetbaserade spelsidor som erbjuder denna typ av betting på fotboll (se länken för komplett lista på aktörer).

Live-betting erbjuder en ett unikt tillfälle att lägga sin insatser medan spelarna ständigt förändrar vinstförutsättningarna på planen. Dessutom, att kunna spela baserat på hur matchbilden ser ut ger den som bettar en unik fördel. Den som vill spela försiktigare kan exempelvis vänta tills favoritlaget i Champions League har petat in första målat innan första insatsen läggs.

Vilka som tar hem årets final i Champions League återstår att se. Glöm inte att hålla koll på Streamly Sport, där hittar du alltid vilka streamingtjänster som visar dagens stora sportevent.


Artikel av Eric, 2019-02-13

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!