Sharp Objects säsong 2 på väg?


Den hyllade thrillerserien Sharp Objects finns att se på HBO Nordic och var tänkt att bli en miniserie på en säsong. Men nu meddelar seriens showrunner Marti Noxon att det är mycket möjligt att vi får se mer.

HBO:s serie ”Sharp Objects”, som baseras på kriminalförfattaren Gillian Flynns roman med samma namn, gjorde succé i somras. I huvudrollen som Camille Preaker, en alkoholiserad rättsreporter som nyligen varit intagen för självskadebeteende, ser vi flerfaldigt Oscarsnominerade Amy Adams. Hon kommer tillbaka till sin hemstad för att gräva i mordet på två unga flickor.

Sharp Objects hyllades för sitt starka skådespel och förutom Amy Adams bjöd bland andra Patricia Clarkson, Chris Messina och Eliza Schanlen på fina prestationer. Serien fick flera fina nomineringar på diverse galor och Patricia Clarkson mottog en Golden Globe för sin skådespelarinsats.

Nu verkar det dock som att miniserien ska få sig en säsong till, precis som fallet är med ”Big Little Lies”. Detta efter att Sharp Objects showrunner Marti Noxon sade följande:

– Sharp Objects djupdök inte i många sidor av protagonisten Camilles liv. Kanske blir det en uppföljare där vi får reda på mer om henne. Jag och Gillian har några tankar på det.

Med andra ord bollar redan HBO och författaren Gillian Flynn på nya idéer att utforska sina karaktärer djupare med.

När säsong 2 i så fall kan tänkas ha premiär, vet vi ännu inte. Utan vi får helt enkelt hålla tummarna, vänta och se.


Artikel av Eric Diedrichs, 2019-03-13

Relaterat material

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!