Se årets Oscarsfilmer


För inte allt för länge sedan släppte Oscarsjuryn sina nominerade till årets Oscarsgala, som går av stapeln i februari.

Många av filmerna med nomineringar går lyckligtvis att streama redan nu. Spike Lees biografiska drama BlackKklansman, Steven Spielbergs tv-spelsäventyr Ready Player One, David Chazelles rymddrama First man och Nalle Puh-filmen Christopher Robin är några av dem. Nedanför listar vi resten av de Oscarsnominerade filmer du kan se idag!

Black Panther

I denna storslagna superhjältefilm måste T’Challa, kungen över det dolda riket Wakanda, visa sig värdig sin position och leda sitt folk när ett nytt hot dyker upp.
“Avengers: Infinity War” var kanske årets största publikfilm, men “Black Panther” är den stora superhjältefilmen inför årets Oscarsgala. Hela sju Oscarsnomineringar har den, flest av alla superhjältefilmer någonsin.

SF Anytime, Plejmo

Roma

Det har verkligen rasslat till när det kommer till att ge streamingtjänster Oscarsnomineringar. Alfonso Cuaróns drama “Roma” berättar ett år av en medelklass-familjs hembiträdes liv i 70-talets Mexico.
“Roma” är årets hetaste Oscarsfilm med hela tio nomineringar, bland annat för Bästa film och regi.

Netflix

The Ballad of Buster Scruggs

Den legendariska regiduon Bröderna Coen är tillbaka, med en western-antologi. “The Ballad of Buster Scruggs” en musikal som skildrar det våldsamma livet i den amerikanska västern. Vi följer bankrånare, resare och prisjägare. I rollerna ser vi bland annat Tim Blake Nelson och James Franco. Filmen är Oscarsnominerad för Bästa adapterade manus, musik och kostym.

Netflix

Isle of Dogs

I Wes Andersons nya stop-motionfilm följer vi en grabb i Japan, som beger sig ut på ett äventyr i sökandet efter sin försvunna hund. Berättelsen må vara rak och enkel att hänga med i, men här glänser de kreativa utsvängningarna och imponerande hantverket. Oscarsnominerad för Bästa animerade film och musik.

SF Anytime, Plejmo


Artikel av Axel, 2019-02-05

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!