Noomi Rapace i ny skräckfilm


Enligt Deadline är vår svenska stjärna Noomi Rapace klar för en ny skräckfilm regisserad av Franck Khalfoun. Filmen i fråga heter “02” och beskrivs som en nervig kamp om överlevnad.

Filmen handlar om en kvinna (Rapace), som vaknar upp i en avancerad kylkapsel, ensam och utan minne. Det enda hon vet är att hon har 90 minuter att sig ut innan allt syre tar slut.

"O2" produceras av Alexandre Aja, som tidigare har legat bakom skräckfilmer som “The Hills Have Eyes” (2006), “Horns” (2013) och fjolårets stora monsterskräckis Crawl.

Alexandre Aja berättar följande: – Det är ett av de mest övertygande filmmanusen jag läst på många år. En ren överlevnadsfilm med mystik i centrum.

Värt att nämna är att det från början var tänkt att Anne Hathaway skulle ha huvudrollen, men att den gavs senare till Noomi rapace då den svenska skådespelaren kändes mer "naturlig" för genren.

Manuset är skrivet av Christie LeBlanck, en ensamstående mamma från Kanada. Hon skickade in det till Echo Lake Entertainemt som tyckte om vad de läste och köpte upp det för en okänd summa pengar.

Är du sugen att se en skräckis med Noomi Rapace?


Artikel av Axel Diedrichs, 2020-02-26

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!