Följ den nya svenska dokumentären “I huvudet på en mördare"


I säsongspremiären av “TV3 Dokumentär: I huvudet på en mördare” granskas Kjell-Åke Johansson, den ökände sadisten som plågade ihjäl en kvinna och ett barn.

Det svenska folket chockerades över de detaljer som kom fram under rättegången. Hur blev Johansson Sveriges värste sadist?

I denna dokumentärserie går skaparna in på djupet i psyket på sex av Sveriges värsta våldsbrottslingar. De granskar deras barndom, vilka tecken som fanns och vad drev dem till sexuellt våld och mord. TV3 Dokumentär: I huvudet på en mördare – Kjell-Åke Johansson sänds torsdag 28 mars 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Publiksuccén Krimtorsdag fortsätter i vår med Efterlyst och sex nya dokumentärer. I TV3 Dokumentär: I huvudet på en mördare möter vi familjemedlemmar, barndomsvänner, bekanta, lärare, poliser och många fler för att lägga ett pussel som hjälper oss att förstå hur en människa kan förvandlas till mördare. Varje fall studeras och analyseras med precision av Jenny Yourstone, forskare och doktor i psykologi.

I säsongens sex avsnitt tas Kjell-Åke Johansson upp, som torterade ihjäl ett barn och en kvinna, Edvin Gyllensvaan som utan förklaring mördade ett äldre par, Janne Tuomela (på bilden), som styckade sin sambo, Billy Fagerström, som mördade sin flickvän, Mikael Hagelin, som mördade sin mamma och sin flickvän, samt Benita Hokkanen, som tillsammans med sina vänner mördade vännen i Långshyttan.

TV3 Dokumentär: I huvudet på en mördare - Kjell-Åke Johansson sänds torsdag 28 mars 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay. För att streama dokumentärserier ”streama dokumentärserier” redan nu, tryck här.


Artikel av Axel Diedrichs, 2019-03-27

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!