Fem anledningar till att vi bara ÄLSKAR Jennifer Anniston!


1. Rachel Green

Ni vet en sån där serie som ni kan kolla på om och om igen utan att den blir tråkig? Tacka skaparen för Friends. Med all rätt så står Monica, Phoebe, Joey, Chandler och Ross alla på delad första plats för sina roller i denna älskade serie, men fortfarande så har Rachel en särskild plats i våra hjärtan.

2. Hon är bara för ödmjuk!

Vare sig hon är på Golden Globe, Screen Actors Guild Award eller på Emmygalan så utmärker sig Jennifer alltid med sina varma komplimanger, lovord och kärleksförklaringar till vänner, fans och andra nominerade. Jennifer är Hollywoodstjärnan som trots detta inte låtit sig formas av kändisskapet utan förblir samma ödmjuka och godhjärtade människa.

3. Exakt allt klär Jennifer

Allt från det härliga 90-tals modet i Friends till de extravaganta klänningarna på röda mattan, med sitt sinne för mode kombinerad med sin härliga utstrålning är Jennifer alltid lika förtrollande vacker.

4. En förebild för kvinnor

Nej, Jennifer skräder minsann inte orden. I en artikel för The Huffington Post i juli 2016 gick Aniston till angrepp mot medias objektifiering av kvinnor.

"Vi är fullständiga med eller utan partner, med eller utan barn. Det är vi som bestämmer för oss själva vad som är vackert med våra kroppar. Vi behöver inte vara gifta eller vara mammor för att vara kompletta. Bara vi bestämmer våra 'lyckliga i alla våra dagar'".

5. Jennifer är Jennifer

Hon är alltid lika äkta, alltid lika charmig, mänsklig och alltid lika talangfull i film- som TV-serie.
Det var ingen av oss som missade bilderna på Jennifer Aniston och Brad Pitt för några dagar sedan på Screen Actors Guild Awards i Los Angeles. I ett känslosamt återförenande kramade det f.d. Hollywoodpartet om varandra på röda mattan och gav oss en tårdränkt (glädjetårar) tillbakablick till det så hoppfulla tidiga 2000-talet.


Artikel av Edward Wikström, 2020-01-25

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!