Då släpps The Walking Dead säsong 8


För alla fans av de de levande döda är den 15 februari ett datum att skriva upp. Då landar hela säsong åtta av The Walking Dead hos HBO Nordic.

AMC:s skräckserie The Walking Dead har fått ett enorm genomslag världen över, sedan den första säsongen lanserades 2010. Mycket har hänt sedan dess och snart släpps den åttonde säsongen på HBO Nordic, där vi kommer att få fortsätta ta del av mänsklighetens svettiga kamp om överlevnad.

Under årens gång har vi fått ta del av en hel del starka, men också några svaga säsonger. Av den anledningen kan det vara glädjande att den åttonde säsongen har mottagits väl av både kritiker och de fans som redan har haft möjligheten att se den. I skrivande stund har nämligen de enskilda avsnitten ett snittbetyg på 72% hos rotten tomatoes.

Den som känner att man vill se om de sista avsnitten av säsong 7 innan det är dags för att slänga sig in i de blodtörstiga zombiernas våld igen hittar samtliga avsnitt hos: SF Anytime, Viaplay och HBO Nordic.

Du har väl inte heller missat att vi 2015 fick ta del av spinoffserien Fear the Walking Dead, som i viss utsträckning överlappar avsnitten i The Walking Dead? Även “Fear” har fått ett starkt positivt bemötande och nu i år släpps den femte säsongen. Tills dess kan du kolla ikapp de tidigare avsnitten hos: HBO Nordic och SF Anytime.


Artikel av Eric, 2019-02-12

Relaterat material

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!