Bästa filmerna med Jennifer Aniston


I helgen visar vi Jennifer Aniston-filmen “Dumplin’” på Streamly Play helt kostnadsfritt för våra medlemmar. Av den anledningen passar vi på att ranka filmstjärnans bästa filmer.

Jennifer Aniston är en av sin tids mest folkkära skådespelare, en position hon har gjrot sig förtjänt av efter framgångssagan med Vänner och klassiska filmer som Office Space, Bruce den allsmäktige och …och så kom Polly. Vi har främst sett henne i komedier men det har också blivit ett och annat drama under årens gång.

Nu i helgen kommer vi på Streamly att visa en av hennes senaste dramakomedier Dumpln’, i vilken hon spelar en före detta skönhetsdrottning vars plus-size-dotter bestämmer sig för att gå i hennes fotspår. Filmen baseras på Julie Murphys bästsäljande bok med samma namn och skratt och tårar utlovas.

Nedan rankar vi de 10 bästa filmerna med Jennifer Aniston enligt IMDb.

10. MIn låtsasfru (2011)
9. Derailed (2005)
8. Dumplin’ (2019)
7. Bruce den allsmäktige (2003)
6. Storkarn (2016)
5. Horrible Bosses (2011)
4. Familjetrippen (2013)
3. Marley & jag (2008)
2. Office Space (1999)
1. Järnjätten (1999)

Bland de bästa filmerna med Jennifer Aniston ser vi alltså två animerade, Storkarna och Järnjätten. Den sistnämnda har högst betyg av dem alla och har blivit en klassiker bland tecknade filmer.

Vi kan också konstatera att inga av Jennifer Anistons dramer har fått leta sig upp bland toppkandidaterna utan folket tycker helt klart att hon gör sig som allra bäst när hon bjuder på sin komiska sida. Däremot är det roligt att se att thrillern Derailed, i vilken hon spelar mot Clive Owen och som är regisserad av vår egen Mikael Håfström, har letat sig upp till plats nummer nio.

Klicka här för att bli medlem hos Streamly Play och se Dumplin’ lagligt och kostnadsfritt hos oss. Varje film handplockar vi nya filmer att visa för våra användare.


Artikel av Eric Diedrich, 2020-01-25

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!