5 Monsterfilmer för dig som älskar spänning!


Är du sugen på att se våldsamma bestar attackera människor eller bara inte haft mardrömmar på ett tag? Checka in min lista på monsterfilmer

Cloverfield (2008)

Robs avskedsfest avbryts på grund av något mystiskt oväsen från centrala Manhattan. Vad det än är så måste de bege sig så långt bort ifrån det som möjligt. Cloverfield är enligt mig den absolut coolaste jättemonster-attacken som släppts på vita duken.

Predator (1987)

Arnold Schwarzenegger i "Predator" En grupp soldater, ledda av ingen mindre än Arnold Schwarzenegger, blir inkallade på ett specialuppdrag i Guatemalas djungel. Plötsligt mördas en i gruppen av en spårlös fiende som gömmer sig bland träden.

The Thing (1982)

Ett virus (eller snarare en varelse) sprider sig bland allt den kommer i kontakt med. Bland ett forskarteam hittar vi en skäggig Kurt Russell som måste stoppa det vidriga monstret från global spridning.

The Thing är en klassiker som håller måttet än idag. En skräckinjagande monsterfilm av råge.

The Fly (1986)

Jeff Goldblum spelar en vetenskapsman som lyckats skapa en teleporteringsmaskin. Efter många försök bestämmer han sig för att använda sig själv som försökskanin. Men något litet lyckas olyckligt följa med in i kapseln under experimentet.

The Mist (2007)

En kraftig dimma sprider sig i en liten småstad som tvingar invånarna att söka skydd inomhus. Vi får följa en samling medborgare som tagit rum i en livsmedelsaffär.

I dimman rör sig utomjordiska varelser, sugna på människoblod. Hinner hjälpen komma innan varelserna bryter sig in i affären?

The Mist innehåller ett väldigt omdiskuterat slut så håll i dig.

Läs hela artikeln på Filmtopp.se


Artikel av Eric Diedrichs, 2019-11-24

Vad letar du efter?

Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

Hur tycker du att vi kan förbättra Streamly? Vi vill gärna höra vad du tycker.

Tipsa en vän om detta!